Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

МЗС не рекомендує українцям їздити до Єгипту

Четвер, 15 серпня 2013 10:29

Зараз не кращий час для того щоб відвідувати піраміди та відпочивати на Червоному морі – кажуть дипломати

 

У зв’язку із черговим загостренням ситуації в Єгипті, проведенням акцій протесту та заворушень, а також введенням надзвичайного стану, МЗС України попереджає громадян України про небезпеку перебування у Єгипті та пропонує утриматися на даному етапі від поїздок до цієї країни без нагальної необхідності, передає прес-служба відомства.

Зокрема, громадянам України, які перебувають у м. Каїр, рекомендуємо уникати відвідання Центральної площі «Тахрір» та прилеглого до неї району Гарден-сіті; території навколо Президентського палацу  (р-н Геліополіс); мечеті Рабіа Ель-Адавія (район Наср-сіті), район Гіза. Необхідно суттєво обмежити пересування столицею та іншими населеними пунктами, а також поки утримуватись від автомобільних подорожей.

Громадянам України, які на даний час відпочивають у курортних містах на узбережжі Червоного моря (мм. Хургада та Шарм Ель-Шейх), з метою уникнення загрози безпеці рекомендується проводити відпочинок на території готельних комплексів та не здійснювати поїздки за їхні межі.

Всім громадянам, які перебувають на території Єгипту, необхідно утримуватися від відвідання місць скупчення людей, здійснення несанкціонованої фото- та відеозйомки, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях та інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Не рекомендується вступати у суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються політичної ситуації в Єгипті.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Арабській Республіці Єгипет.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%