Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстан офіційно підтвердив свою участь в ЕКСПО-2020 в Дубаї

Середа, 10 травня 2017 15:45

Посол Казахстану Кайрат Лама Шаріф в Дубаї провів зустріч з головою Вищого комітету «ЕКСПО 2020 Дубай» шейхом Ахмедом бін Саїдом аль Мактумом, в якій також взяв участь керівний склад бюро «ЕКСПО 2020 Дубай», передає Казінформ.

За інформацією прес-служби Міністерства закордонних справ РК, в ході зустрічі казахстанський дипломат передав лист від імені Прем'єр-Міністра Казахстану Бакитжана Сагінтаєва на адресу Віце-президента, Прем'єр-міністра ОАЕ, правителя Дубая шейха Мухаммеда бен Рашида аль Мактума з підтвердженням офіційного участі Казахстану у Всесвітній виставці «ЕКСПО-2020» в Дубаї.

Еміратська сторона була проінформована про призначення відповідною постановою Уряду Казахстану віце-міністра освіти і науки РК Асланбека Амрін генеральним комісаром казахстанської секції на виставці.

К. Лама Шаріф зазначив, що «в Казахстані високо цінують підтримку Еміратами проведення ЕКСПО-2017 Астані, і в зв'язку з цим арабській стороні виділений один з найбільших павільйонів».

Було підкреслено, що між оргкомітетом Астана ЕКСПО-2017 і Бюро «ЕКСПО 2020 Дубай» налагоджено практичну взаємодію. «У цьому контексті важливе значення має перетин тематик проведення виставок, що дає нам хороший шанс, щоб спільними зусиллями, разом шукати і знаходити спільні підходи взаємодії на довгострокову перспективу», - сказав посол.

Шейх Ахмед вітав офіційну участь Казахстану в ЕКСПО-2020 на Дубаї, підкресливши, що це рішення буде сприяти подальшому зміцненню та розширенню братніх відносин між двома країнами. Тематика еміратської виставки «Об'єднуючи уми - створюємо майбутнє» зосереджена на вираженні трьох ключових аспектів, які розкривають її значення: «Можливість», «Мобільність» і «Стійкість» (Opportunity, Mobility and Sustainability).

«Вибір казахстанською стороною одного з напрямків, - зазначив шейх Ахмед - дасть можливість продемонструвати вашій країні всьому світу свої напрацювання в області розвитку людського капіталу, зростання добробуту суспільства, розвитку інновацій і технологічного потенціалу, які можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності та підйому добробуту людей».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%