Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У США два нових фігуранти у справі про втручання Росії у вибори

Середа, 31 травня 2017 08:45

Американський конгрес подав запити на отримання інформації колишньому співробітникові прес-служби Білого дому Борису Епштейну і юристу президента Дональда Трампа Майклу Коену.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на телеканал ABC News, Епштейну подав запит комітет палати представників з розвідки. Він виріс у Москві, отримав освіту в Джорджтаунському університеті, де познайомився з сином Дональда Трампа Еріком. Під час передвиборної кампанії 2016 року працював в команді Трампа. Незабаром після виборів зайняв пост старшого радника перехідного уряду і директора зі зв'язків з громадськістю перед інавгурацією. У березні отримав посаду в прес-службі Білого дому, проте незабаром був звільнений. В адміністрації президента не пояснили причин такого кроку Епштейна. Зараз він працює політичним аналітиком для ЗМІ.

За інформацією BBC News, виклик від двох комітетів конгресу отримав юрист Трампа Майкл Коен. Він сказав, що відхилив виклик через неясне формулювання питань, на які неможливо відповісти.

Раніше конгресмени подавали аналогічні запити радникам Дональда Трампа Майклу Флінну, Роджеру Стоуну, Полу Манафорту і Картеру Пейджу.

Парламентарії розслідують справу про втручання Росії в передвиборну кампанію на виборах 2016 року. У зв'язках з Росією підозрюють кількох учасників команди Дональда Трампа.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%