Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

WP: розслідування «російської справи» в конгресі перебуває на ранній стадії

Четвер, 08 червня 2017 09:45

Розслідування конгресу США по так званому втручанню Росії в американські вибори знаходиться поки на ранній стадії, повідомляє РІА Новнии з посиланням на газету Washington Post і на старшого демократа у комітеті з розвідки палати представників Адам Шифф.

«Ми знаходимося на досить ранній стадії. Люди повинні розуміти, що ФБР займається цим з липня минулого року, а ми почали тільки два місяці тому. І у нас є тільки частина ресурсів, якими володіє ФБР», - сказав законодавець.

За його словами, «розслідування йде».

«Ми запросили виступ свідків, подані ними документи повинні бути вивчені до того, як вони прийдуть. Ми направили повістки тим, хто не хоче приходити. Йде важка робота, яка знаходиться на ранній стадії», - додав Шифф.

Спецслужби США раніше звинувачували РФ в спробі вплинути на вибори в США в 2016 році. В кінці грудня адміністрація президента США Барака Обами ввела санкції проти дев’яти російських установ, підприємств і фізосіб, в тому числі проти ГРУ і ФСБ, за «втручання у вибори» і «тиск на американських дипломатів», що працюють в Росії. Одночасно в сенаті США заявили про намір провести власне розслідування з цього питання. Ніяких доказів причетності Росії до хакерських атак з метою вплинути на результат президентських виборів влада США жодного разу не пред’явила.

Росія неодноразово спростовувала ці звинувачення, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков називав їх «абсолютно голослівними». Глава МЗС РФ Сергій Лавров, говорячи про нібито російське втручання у вибори в США, Франції і Німеччини, заявив, що ніяких фактів, що підтверджують це, немає.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%