Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Навального заарештували на 30 діб за порушення організації мітингу і непокору поліції

Вівторок, 13 червня 2017 11:45

Симоновський районний суд міста Москви визнав Олексія Навального винним у порушенні порядку організації мітингу в Москві і непокори розпорядженням поліції. Його засудили до адміністративного арешту на 30 діб. Про це повідомила його прес-секретар Кіра Ярмиш, пряму трансляцію із залу суду також вела "Медиазона", пишуть Українські Новини.

Проте Навальний не сумує.

11VVV

Суддя Анастасія Лоскутова відмовила захисту у веденні протоколу засідання та відеозйомці. Адвокати Навального також попросили дати захисту і самому опозиціонеру добу на ознайомлення з матеріалами справи та збір свідків, а на цей час відпустити підзахисного з-під варти, але і на це суд не знайшов підстав. На прийняття кожного рішення суддя віддалялася в дорадчу кімнату на півгодини.

Захист Навального заявив: у них є аудіозапис, яка доводить, що суддя Лоскутова "консультувала співробітників поліції, як їм краще скласти протокол правопорушення". На підставі цього вони зажадали відвести її від участі у процесі. Аудіозапис зробили в ОВС, де сидів Навальний, поки один із співробітників центру "Е" розмовляв по телефону.

Адвокати також підкреслили, що у підзахисного має бути право на апеляцію, але воно буде порушено, якщо рішення суду — а саме адміністративний арешт — буде виконано негайно. По всіх клопотаннях захисту суддя відмовила; засідання тривало більше чотирьох годин.

Російського опозиціонера Навального затримали в під'їзді власного будинку. Як повідомляли Українські Новини, 12 червня в Росії прихильники опозиційного політика Олексія Навального вийшли на антикорупційні акції протесту.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%