Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ВЕБ створить найбільшу в Росії експертну платформу для своїх проектів

Середа, 14 червня 2017 09:45

ВЕБ створює найбільшу в Росії платформу для отримання російської і зарубіжної галузевої експертизи своїх проектів в економіці, яка збере десятки тисяч експертів, повідомив РІА Новини старший віце-президент, керівник експертно-аналітичної дирекції ЗЕБа Дмитро Іванченко.

«Для отримання оперативної першокласної російської і зарубіжної галузевої експертизи ВЕБ створює експертну платформу, яка об'єднає десятки тисяч експертів і стане найбільшою майданчиком в Росії», - сказав Іванченко, уточнивши, що за допомогою цієї платформи можна буде перевірити і оцінити ринкові ризики, передумови фінансової моделі, законодавчі ризики проекту і багато іншого.

Експертна оцінка буде потрібно ЗЕБу на етапі попередньої і комплексної експертизи проектів відповідно до пріоритетів стратегії в промисловості, інфраструктурі, підтримки несировинного експорту, сприяння процесу перекладу оборонних технологій в цивільні, підтримка інновацій і проектів Національної технічної ініціативи (НТІ), для отримання експертизи за поточним портфелю проектів.

Першим же кроком при створенні експертної платформи, за словами Іванченка, стала підписана угода з Російською академією наук (РАН), яке передбачає надання аналітичної та експертної підтримки діяльності Зовнішекономбанку, а саме, можливість залучення експертів з Інституту незалежної експертизи РАН.

"В даний час опрацьовуються технічні питання і алгоритм взаємодії з РАН. У липні-серпні ВЕБ планує запустити експертизу на базі пілотного проекту з портфеля банку", - сказав Іванченко.

Інститут незалежної експертизи РАН налічує 7,265 тисячі експертів, які представляють 79 регіонів РФ. На сьогоднішній день це найбільша в РФ експертна панель, уклав старший віце-президент ЗЕБа.


 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%