Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Путін проведе пряму лінію з росіянами

Четвер, 15 червня 2017 09:45

Президент РФ Володимир Путін проведе пряму лінію, в межах якої відповість на питання росіян. Експерти очікують, що більшість з них стосуватиметься соціальних проблем, охорони здоровя, зарплат, освіти, частина питань може бути також пов’язана з майбутніми виборами, пише РИА Новости.

Спілкування Путіна з народом розпочнеться о 12.00 за московським часом і пройде в ефірі телеканалів «Перший», «Росія 1», «Росія 24», радіостанцій «Маяк», «Вести FM» і «Радіо Росії». В цей же день на сайті програми і в ефірі Громадського телебачення Росії (ОТР) буде доступна трансляція з сурдоперекладом.

Це буде вже 15-а пряма лінія глави держави. Такий формат спілкування виник ще під час першого президентського терміну Путіна. Перша лінія відбулася 24 грудня 2001 року 14-я пройшла 14 квітня 2016 року.

Вести програму, студія якої традиційно розмістилася в Гостиному дворі, будуть Тетяна Ремезова (ВГТРК) і Дмитро Борисов (Перший канал), крім того, передбачається, що в студії працюватимуть ведучі Ольга Паутова та Ольга Ушакова, а також Наїля Аскер-Заде, Марія гладких і Віра Красова.

Як повідомила раніше прес-служба Кремля, в традиціях попередніх програм глава держави в ході спілкування з росіянами відповість на їхні запитання, що стосуються суспільно-політичної та соціально-економічного життя країни, а також міжнародної обстановки.

Путін, як правило, веде активну підготовку до прямої лінії, він вивчає великий масив інформації, статистичні дані, спілкується з міністрами і керівниками федеральних агентств.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%