Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Дональду Трампу – 71. Як президент США святкував день народження

Четвер, 15 червня 2017 10:45

14 червня найстаріший президент в історії США Дональд Трамп святкував свій 71-й день народження. Преса й користувачі соцмереж згадували його попередні вечірки та розмірковували, як його вітати цього року.

Минулого тижня перша леді США Меланія Трамп закликала прихильників привітати 45-го президента США, підписавши листівку на офіційному сайті Республіканської партії, яку він «ніколи не забуде», пише Голос Америки.

"Наші святкування зазвичай відбуваються за участі родини та близьких друзів. Ви, безумовно, довели, що ви є відданими друзями мого чоловіка, підтримавши його позитивне бачення того, як 'повернути Америці велич', та продемонструвавши непохитну підтримку Республіканської партії", - написала Меланія в листі до прибічників глави Білого дому.

Свої попередні дні народження тоді ще бізнесмен Дональд Трамп відзначав гучними й велелюдними вечірками. Як згадує газета The Washington Post, свій 42-й день народження Трамп святкував у казино в Атланті, де гостей розважали танцівники, лазерне шоу та 5-метрова модель космічного корабля.

А от на свій п'ятдесятий ювілей іменинник отримав шоколадний торт, прикрашений фотографіями усіх будівель, які належать його компанії, та цукровою фігуркою, яка зображувала Трампа у костюмі супермена.

Подробиць цьогорічної президентської вечірки небагато, пишуть американські медіа. Але його син Ерік Трамп у привітанні у Twitter написав, що "не може дочекатись святкування".

Старша донька Іванка Трамп із чоловіком Джаредом Кушнером перeїхали до Вашингтона разом із президентом у січні. На своїй сторінці у Instagram вона розмістила дитяче фото, де батько тримає її на руках, і підписала: "З днем народження, мій неймовірний. Я сподіваюсь, що цей рік буде найкращим!"

11X

Водночас, ЗМІ зауважують, що перша леді і молодший син президента Беррон, які жили в Нью-Йорку до закінчення навчального року, лише два дні тому переїхали до Білого дому, - якраз до дня народження Дональда Трампа.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер на своїй сторінці у Twitter також привітав президента й зауважив, що 14 червня у США відзначають іще два свята: "Великий день: день народження президента США Дональда Трампа @potus @realDonaldTrump, 242-га річниця заснування армії США @USArmy та День прапора #FlagDay".

Інший син президента, Дональд Трамп-молодший, розмістив фотографію свого батька разом з онуками.

Вітають президента й користувачі соцмереж. Дехто із прихильників президента зробив фотоколлажі.

Сам Трамп іще п'ять років тому написав, що бажає, щоб його країна "знову стала великою і процвітаючою". Імовірно, це й лягло в основу його передвиборчого гасла "повернемо Америці велич".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%