Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Пивовари Росії запропонували посилити правила продажу горілки і вина, повідомили ЗМІ

Вівторок, 27 червня 2017 09:51

Виробники пива підготували свою версію закону про регулювання виробництва і обороту алкогольної продукції, повідомляє РИА Новости з посиланням на газету "Комерсант".

Пивовари пропонують заборонити магазинам продавати міцні спиртні напої та вина з 21.00 до 9.00, але зберегти діючі обмеження (з 23:00 до 8:00) для пива. З документа також випливає, що регіони зможуть додатково обмежувати час, умови і місця продажу міцного алкоголю.

Представники галузі готували альтернативний варіант документа в рамках вже обговорювалася ідеї про роздільне регулювання для пива і іншої алкогольної продукції. З концепції, представленої в листопаді 2016 року, в проект нового закону перейшло лише пропозиція повернути пиво на ринки і спортивні об'єкти, зазначає "Комерсант".

"Створення певних преференцій в реалізації, наприклад за часом, для окремих видів продукції, неприпустимо. Правила повинні бути однакові для всіх", - заявив голова правління Союзу виробників алкогольної продукції Дмитро Добров.

З ініціативою не погодилися і в "Опорі Росії", що представляє інтереси невеликих пивоварень. Для них законопроект вводить вимогу встановити за свій рахунок автоматичні засоби для вимірювання та обліку обсягу готової продукції.

За словами члена президії організації Олексія Небольсина, виконання цієї вимоги стане "контрольним пострілом" для малого бізнесу. Загальні витрати для броварень складуть кілька мільярдів рублів, що для них буде непосильно, додав він.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%