Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У США встановлено нові критерії, за якими будуть видавати візи

Четвер, 29 червня 2017 11:51

Адміністрацією президента США введені критерії для заявників на отримання візи США з шести мусульманських держав, а також для біженців.

Адміністрацією президента Трампа встановлені нові критерії для заявників на отримання візи США з шести держав мусульманського світу, а також біженців: відтепер необхідна "близькі" родинні чи ділові контакти з США, пише Телеграф.

Це рішення слід за рішенням Верховного суду, в якому частково повернуто до життя спірне указ Трампа, спрямований проти іммігрантів. Нові інструкції, відправлені в представництва США в середу, вказують на те, що заявники зобов'язані привести докази зв'язку з батьком, чоловіком, дитиною, дорослим сином або дочкою, зятем, невісткою або кровним братом або сестрою в Америці. Але при цьому бабусі і дідусі, онуки, тітки, дядьки, племінниці, племінники, двоюрідні брати, наречені не вважаються родинними зв'язками.

Представництва США очікують вказівки про реалізацію цього розпорядження Верховного суду. Воно частково повернуло до життя заборона на в'їзд з шести країн ісламського регіону, після того, як указ президента США був заблокований судами нижчої інстанції. До реалізації цих заходів можуть приступити вже сьогодні. Верховний суд США надав можливість окремих частин одного з указів Трампа, що стосуються мігрантів, частково вступити в силу.

Серед іншого, було роз'яснено, що указ про обмеження на в'їзд не може застосовуватися до тих, у кого є старі зв'язки з людьми або підприємствами в США, але можливо по відношенню до всіх інших. Але також, в суді буде розглянуто апеляцію з приводу рішень двох судів більш нижчої інстанції, які блокували укази президента країни про заборону на в'їзд з шести держав Близького Сходу. Перейти на головну сторінку

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%