Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сенат США схвалив нові санкції проти Росії

П'ятниця, 28 липня 2017 09:15

Тепер законопроект повинен підписати Дональд Трамп.

Як повідомляє INTERFAX.RU - Сенат США схвалив законопроект, що передбачає додаткові санкції відносно Росії, а також Ірану та КНДР.

Як передав кореспондент "Інтерфаксу", за законопроект проголосували 98 сенаторів, двоє проголосували проти. Згідно з даними на сайті сенату, противниками документа були сенатор від штату Кентуккі республіканець Ренд Пол і незалежний сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс, який примикає до Демократичної партії й в 2016 році був одним з головних претендентів на роль кандидата в президенти від демократів.

У вівторок цей законопроект був схвалений палатою представників конгресу США. Тепер законопроект буде відправлений на підпис президенту США Дональда Трампа.

Законопроект, передбачає, зокрема, введення санкцій стосовно різних галузей російської економіки. Крім того, пропонується кодифікація вже чинних обмежень, що позбавить адміністрацію США можливості самостійно приймати рішення про долю чинних щодо Росії санкцій.

Згідно з документом, Вашингтон як і раніше буде виступати проти газопроводу "Північний потік-2", через те, що він "погано впливає на енергетичну безпеку Європейського союзу, розвиток газового ринку в Центральній і Східній Європі та реформи України в сфері енергетики". У законопроекті при цьому відзначається, що санкції не повинні зачіпати співпрацю США і Росії в космічній сфері.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%