Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ЗМІ: Кремль через сайт знайомств піднімає явку на виборах

Понеділок, 21 серпня 2017 13:45

Служба знайомств Мамба випустила додаток під назвою "Разом на вибори".

Кремль вирішив залучити сайт знайомств Мамба для підвищення явки серед молоді на губернаторських виборах і прицілом під вибори президента в 2018 році. "Випущено додаток, що допомагає знайти половинку і разом піти на вибори. Якщо експеримент вдасться, його можна буде використовувати під час президентської кампанії в 2018 році", - сказали Дождю джерела, близькі до Кремля, пише Кореспондент.

Служба знайомств Мамба випустила додаток під назвою "Разом на вибори". У додатку молодим людям пропонується знайти собі пару, зустрітися у єдиний день голосування на виборах губернатора 10 вересня (проходять в 16 регіонах, - ред.) і разом проголосувати.

"При пошуку пари дається фотографія "кандидата" і пропонується відповісти на питання: "Підеш з нею (з ним) на вибори?". При збігу позитивних відповідей у хлопця і дівчини користувач отримує повідомлення: "Схоже, ми сподобалися один одному. Ми можемо разом піти на вибори 10 вересня".

Після цього користувачі отримують можливість листуватися. Також в додатку можна знайти виборчу дільницю, зручну обом користувачам", - наголошується в повідомленні.

Генеральний директор Мамби Андрій Бронецкий сказав, що запустити такий додаток їм "порадили". На уточнювальні питання, чи була це адміністрація президента або Центрвиборчком, він не відповів.

"Ідея розробки такого додатка належить технологам, які співпрацюють з внутрішньополітичним блоком Кремля", - сказали джерела, близькі до президентської адміністрації РФ.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%