Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Росіянин, що проживає в Лондоні отримував штрафи за порушення ПДР в Кемерово

Середа, 23 серпня 2017 13:45

Поліційні затримали мешканця міста Кемерово з підробленим водійським посвідченням, через якого росіянин, що проживає за кордоном отримував штрафи за порушення ПДР, повідомили РИА Новости в регіональному главку МВС.

У кузбасівській ГІБДД надійшла скарга від 26-річного громадянина Росії, який вже тривалий час проживає в Лондоні. Чоловік повідомив, що, перебуваючи за кордоном, став отримувати штрафи за порушення ПДР, нібито скоєні ним в Кемеровській області. Про наявні стягнення він дізнався на порталі держпослуг.

"Співробітники поліції встановили зловмисника, з вини якого стався інцидент. На проспекті Шахтарів в Кемерово екіпаж ДАІ зупинив автомобіль Nissan Liberty, водій якого пред'явив автоінспекторів посвідчення з ознаками підробки: колір паперу, шрифт букв і друк відрізнялися від оригінальних. Крім цього, фото виявилося вклеєним під чужими даними на документі ", - розповіли у відомстві.

Автоінспектори затримали зловмисника і доставили у відділ поліції для розгляду. Затриманим виявився безробітний 33-річний кемеровчанин, позбавлений права керування транспортними засобами за поїздку в стані алкогольного сп'яніння. Він пояснив, що придбав фальшивий документ в інтернеті.

Відносно затриманого склали адміністративний протокол за керування машиною без посвідчення водія. Суд заарештував його на одну добу. Крім цього, порушено кримінальну справу за статтею "підробка, виготовлення або збут підроблених документів", санкції якої передбачають до 6 місяців ув'язнення під вартою.

В ГУМВС також зазначили, що чоловік, який мешкає в Англії може в установленому законом порядку оскаржити штрафи, які були виписані на його ім'я.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%