Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Від Трампа пішла група радників з кібербезпеки

Вівторок, 29 серпня 2017 09:15

Кілька радників Білого дому з питань кібербезпеки подали у відставку на знак протесту проти реакції президента США Дональда Трампа на насильство в Шарлотсвіллі та рішення вийти з паризької угоди про клімат.

Як повідомляє The Verge , вісім радників в листі про відставку заявили, що "дії президента загрожують безпеці Батьківщини". 

У листі йдеться, що адміністрація Трампа неадекватно ставиться до актуальних питань національної безпеки, і що Трамп приділяв недостатню увагу наростаючим кіберзагрозам, з якими стикаються США. 

Радники, які подали у відставку, також зазначили, що Трамп не зміг засудити неонацистів і білих націоналістів після насильства в Шарлотсвіллі, а також розкритикували вихід з паризької угоди щодо клімату. 

Нагадаємо, що 12 серпня сотні білих расистів взяли участь в мітингу в Університеті Вірджинії в Шарлотсвіллі проти наміру прибрати пам'ятник генералу військ Конфедерації Роберту Лі. Між націоналістами і їх противниками відбулися зіткнення.

Після двох годин заворушень автомобіль в'їхав у натовп демонстрантів. В результаті наїзду авто одна людина загинула, ще 26 отримали поранення. 

Дональд Трамп, коментуючи зіткнення в Шарлотсвілл, закликав об'єднатися представників "всіх рас, віросповідань і кольорів (шкіри)".

При цьому самі націоналісти позитивно відреагували на слова Трампа: "Коментарі Трампа були хороші. Він не атакував нас. Він просто сказав, що нація повинна об'єднатися. Нічого особливого проти нас". 

Пізніше Трамп таки назвав расизм злом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%