Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У вересні з космодрому «Байконур» запустять три ракети, Казахстан

Четвер, 07 вересня 2017 11:45

Вже на наступному тижні заплановано пуск РН «Протон-М» з іспанським супутником зв'язку.

Відповідно до затвердженого Плану запусків космічних апаратів у вересні цього року з космодрому "Байконур" буде зроблено три пуски - два "Протона" і один "Союз", передає Zakon.kz з посиланням на прес-службу Міністерства оборонної й аерокосмічної промисловості РК.

Так, 12 вересня, зі стартового комплексу майданчика 200, планується запустити іспанська супутник зв'язку "Амазонас-5" ("Amazonas - 5") за допомогою ракети-носія важкого класу "Протон-М" з розгінним блоком "Бриз-М". Супутник телекомунікаційного призначення "Амазонас-5" виготовлений на замовлення компанії "Hispasat" (Іспанія) фірмою "Space Systems Loral" (США).

Гарантійний термін активного існування космічного апарату (КА) "Амазонас-5" - 15 років, маса КА в заправленому стані 5939 кг.

Точка стояння КА на геостаціонарній орбіті 61 градус західної довготи. Даний космічний апарат призначений для надання послуг в галузі телебачення, корпоративних мереж та телефонного зв'язку на території Південної та Центральної Америки.

Слід зазначити, що майбутній запуск із супутником "Амазонас-5" стане 95-м за рахунком пуском РН "Протон" в рамках контрактів, укладених компанією "ILS" (дочірнє підприємство "ГКНПЦ ім. М.В. Хрунічева"), що має ексклюзивні права на маркетинг РН "Протон".

На наступний же день, 13 вересня, планується пуск РН "Союз-ФГ" з транспортним пілотованим кораблем "Союз МС-06", а 28 вересня - запуск китайського супутника зв'язку "АзіаСат-9" з допомогою РН "Протон-М".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%