Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Мінфін США буде співпрацювати з ООН над посиленням тиску на КНДР і Іран

П'ятниця, 22 вересня 2017 17:00

Мінфін США має намір зробити конкретні кроки щодо недопущення поширення зброї масового ураження такими урядами, як Іран і Північна Корея, заявив глава американського Мінфіну Стівен Мнучін, коментуючи промову президента США Дональда Трампа на Генасамблеї ООН, пише РИА Новости.

У вівторок в межах виступу на Генасамблеї ООН Трамп обрушився з різкою критикою на "країни-ізгої" Іран і КНДР, які, за його словами, становлять головну загрозу світовому порядку.

"Президент дав чітко зрозуміти, що Сполучені Штати не дозволять репресивним правителям в Ірані або Північної Кореї тримати світ заручником, в той час як вони працюють над поширенням зброї масового ураження. Ми будемо співпрацювати з нашими колегами в ООН і гарантувати, що це стратегічно важливе об'єднання зробить конкретні кроки, щоб сприяти безпеці, процвітання у всьому світі ", - йдеться в заяві глави Мінфіну, що надійшов в розпорядження РИА Новостей.

КНДР 3 вересня заявила про успішне випробування водневого боєзаряду, який призначений для оснащення міжконтинентальних балістичних ракет. Військові Японії та Південної Кореї попередньо оцінили потужність випробуваного заряду в 160 кілотонн, що в десять разів більше потужності атомних бомб, скинутих на японські міста Хіросіма і Нагасакі в 1945 році. Це стало шостим ядерним випробуванням Пхеньяна. За тиждень до цього КНДР провела випробування балістичної ракети, яка перелетіла через територію Японії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%