Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Пошта Росії» і ФТС запустили технологію віддаленого митного контролю

Четвер, 26 жовтня 2017 14:55

"Пошта Росії" і Федеральна митна служба (ФМС) запустили технологію віддаленого митного контролю міжнародних поштових відправлень, які перетинають митний кордон РФ, передає кореспондент РИА Новости з церемонії запуску.

"Впровадження даної технології дозволяє підвищити швидкість обробки відправлень, мінімізувати вплив людського фактора на коректність інформації, що надходить в базу даних, а також підвищити безпеку пересилання", - розповів заступник генерального директора "Пошти Росії" з логістики Олексій Скатін

Спочатку технологія (система оптичного розпізнавання символів) буде запущена для імпортованих поштових відправлень з товарним вкладенням в логістичному центрі "Внуково". На другому етапі дана процедура буде впроваджена і для експортованих відправлень.

Впроваджуване обладнання дозволить відправляти відомості про поштове відправлення по зашифрованих каналах на комп'ютер співробітника митного органу, робоче місце якого розташоване поза виробничим цехом. Раніше первинне оформлення надходить в країну пошти здійснювалось вручну та вводилося поштовим співробітником в базу даних. Далі оператор передавав їх митному інспектору на контроль. При цьому, робоче місце митного інспектора було розташоване в виробничому цеху.

Пізніше технологія віддаленого митного контролю буде застосовуватися в логістичному центрі в Казані та при оснащенні місць міжнародного поштового обміну в Ростові-на-Дону і Новосибірську.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%