Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Президент Обама пояснює тимчасове припинення роботи уряду

П'ятниця, 11 жовтня 2013 10:59

Американський Президент виступив у Білому домі

Вчора, через вісім днів тимчасового припинення роботи республіканського уряду, Президент Обама виступив у Білому домі щодо необхідності республіканцям у Конгресі перестати сприяти наступній рецесії, просто щоб саботувати Obamacare (Закон про захист пацієнтів і доступне медичне обслуговування – реформа системи охорони здоров'я, що проводиться Президентом США Бараком Обамою), перестати вимагати викупу, просто щоб робити свою роботу, і просто проголосувати, щоб знову почати роботу уряду. Він говорив про наслідки цього припинення роботи уряду, які вже впливають на їх країну і економіку, та попередив про страшні наслідки дефолту, якщо Конгрес не діятиме для запобігання економічного застою.

Підтримання роботи уряду та оплата рахунків країни не є козирем або питанням переговорів, вони – фундаментальна частина роботи Конгресу. Ось як висловився Президент вчора:

«Якщо ви ведете переговори про купівлю чийогось будинку, ви не можете сказати: «Ну, давайте поговоримо про ціну, яку я збираюся заплатити, і якщо ви не згодні на цю ціну, то я збираюся спалити ваш будинок». Переговори проводяться зовсім не так... Таким же чином члени Конгресу – і республіканці з Білого Дому зокрема – не повинні вимагати викуп за виконання своєї роботи. І двома їх самими основними завданнями є прийняття бюджету та забезпечення оплати Америкою своїх рахунків».

Як Президент ясно дав зрозуміти, а засоби масової інформації повідомили про це, уряд може відновити свою роботу, сьогодні, за голосами розумних республіканців і демократів, якщо протестуючі республіканці (що підтримують рух Чаювання) дозволять провести просте так/ні голосування за компромісним законопроектом про фінансування уряду Сполучених Штатів, який пройшов у Сенаті. Для Конгресу прийшов час просто голосувати і покінчити з цим припиненням роботи уряду вже зараз.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%