Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Казпочта» і AliExpress випустили спільну платіжну карту, Казахстан

Вівторок, 07 листопада 2017 14:53

Близько двох мільйонів казахстанців щорічно здійснюють покупки на Аliexpress, більш ніж половина замовлень доводиться на Астану та Алмати.

"Казпочта" буде підтримувати розвиток електронної торгівлі в Казахстані. Для цих цілей національний поштовий оператор Казахстану випустив з AliExpress кобрендингову карту, передає Today.kz.

Особливість карти Kazpost / AliExpress в тому, що при кожній покупці з цього електронного майданчика можна отримати кеш бек - повернення коштів - в 1,5 відсотка.

Фото -

"Концерн Alibaba Group в останні роки є драйвером розвитку електронної торгівлі в усьому світі. А це сьогодні один з головних глобальних трендів - половина населення земної кулі регулярно здійснює покупки в Інтернеті. Ми вже домоглися скорочення термінів доставки посилок з Китаю до 18-25 днів, відстежуємо їх на всьому шляху проходження, налагоджуємо транзит між заходом і сходом, і прагнемо вивести ринок e-commerce в Казахстані на новий рівень, створивши всю необхідну інфраструктуру ", - зазначив голова правління "Казпошти" Сакєн Сарсєнів.

Важливість розвитку електронної комерції в Казахстані зазначив і представник AliExpress - старший менеджер з розвитку бізнесу Бінамра Даш.

"AliExpress завжди ставить своїм пріоритетним завданням допомагати компаніям і людям розвивати свій бізнес. Ми високо цінуємо наших клієнтів і наших партнерів. Казахстан - це швидкозростаюча економіка та електронна комерція тільки починає рости та швидко розвиватися. Ми зупинилися на" Казпочта ". В результаті ми спільно випускаємо кобрендингову карту, яка дасть більше вибору нашим клієнтам, більш швидку і якісну доставку і відмінні знижки для кінцевих покупців", - сказав Бінамра Даш.

У свою чергу, керуючий директор по бізнесу "Казпошти" Азат Машабаев розповів про останні тренди на ринку електронної комерції.

"Обсяг ринку електронної торгівлі в світі наближається до 1,9 трильйона доларів, в той час як в Казахстані цей показник становить трохи понад 500 мільйонів. Якщо в усьому світі близько 20 відсотків населення здійснюють інтернет-покупки, то в Казахстані - це регулярно роблять тільки п'ять відсотків. Однак щорічний темп зростання e-commerce в Казахстані сьогодні становить близько 25 відсотків ", - зазначив Машабаєв.

Наприклад, близько двох мільйонів казахстанських покупців щорічно здійснюють інтернет-покупки на Аliexpress. При цьому більш ніж половина замовлень доводиться на Астану та Алмати.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%