Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

США хочуть виділити $5 млрд на протидію РФ

Четвер, 09 листопада 2017 09:47

США хочуть виділити $5 млрд на протидію РФ. США виділять гроші на протидію Росії в Європі. Вашингтон виділить гроші на стримування Росії в Європі.

Вашингтон збирається виділити на реалізацію ініціативи щодо стримування гібридної агресії Росії в країнах Європи близько $5 млрд, з яких на підвищення оборонного потенціалу країн Балтії буде направлено тільки $100 млн. Про це йдеться в доповіді на сайті сенатського комітету Конгресу США, пише Кореспондент.

Зазначається, що в комітетах з питань збройних сил Конгресу США узгоджений щорічний акт про Національну оборону, що визначає політику і бюджет Пентагону на наступний фінансовий рік, який офіційно почався в Штатах ще 1 жовтня.

Протидія агресії Росії в документі йде окремою статтею: конгресмени не оминули вторгнення росіян до Грузії в 2008-му і в Україну в 2014 році, а також її загрози державам-союзникам США з НАТО.

У тексті акта особливо наголошується на розширенні військової активності РФ в Арктичному регіоні і Середземному морі, розвитку її ядерної доктрини, а також порушенні Москвою Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) і багатостороннього міжнародного Договору з відкритого неба.

Також США і їхні євросоюзники переживають через потік дезінформації, пропаганди і кібератак з боку РФ, а також гібридних військових операцій Кремля. Американським багатоканальним дистриб'юторам, операторам супутникового і кабельного ТБ запропоновано "утриматися від трансляції контенту, який належить, контролюється або фінансується урядом РФ".

Зважаючи на все це, Вашингтон збирається скерувати на стримування РФ в Європі близько 5 млрд євро.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%