Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп схвалив перше за сім років збільшення армії США

Середа, 13 грудня 2017 16:54

Дональд Трамп підписав Закон про оборону, який передбачає збільшення чисельності армії і підвищення зарплат військовослужбовців. Про це повідомив президент США Дональд Трамп, передає прес-служба Білого дому, пишуть Українські Новини.

"Сьогодні, підписавши цей законопроект про оборону, ми прискорюємо процес повного відновлення військової могутності США. Це законодавство підвищить нашу боєздатність, модернізує наші сили і допоможе надати нашим військовослужбовцям ті речі, які необхідні для боротьби і перемоги.

Законопроект дозволяє фінансування кампанії по боротьбі з ІД. Він також схвалює поліпшення протиракетної оборони, що продовжує нашу кампанію по боротьбі з диктатурою в Північній Кореї. Він модернізує наші наземні бойові машини, дозволяє купувати нові літаки та створювати нові підводні човни.

Нарешті, законопроект дозволяє найбільші інвестиції в найбільшу зброю нашої армії: в наших воїнів. Вперше за сім років ми збільшуємо чисельність американських збройних сил. І вперше за вісім років наші військовослужбовці отримають величезне підвищення заробітної плати", - сказав Дональд Трамп.

На сьогодні загальна чисельність збройних сил США становить близько 1,4 мільйона військових, а також 684 тисяч осіб цивільного персоналу. Понад 990 тисяч чоловік числяться в резерві.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%