Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Володимира Путіна немає конкурентів на виборах в Росії - Пєсков

Четвер, 14 грудня 2017 11:09

У Володимира Путіна поки немає конкурентів на майбутніх виборах президента, хоча "гідних людей багато", заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, пише РИА Новсти.

"Ми бачимо багато гідних людей, але ми не бачимо конкурентів", - зазначив він.

"Все-таки, з моєї точки зору, поки ще не дозрів конкурент Путіна навіть близько", - сказав Пєсков в ефірі телеканалу "Росія 24".

Прес-секретар президента зазначив, що, оскільки, Путін є чинним главою держави, "його кандидатство, звичайно, протікає за іншими законами". "Хоча за такими ж законами, як для всіх інших. Але відбиток цього чинного президентства, він, звичайно, зовсім, скажімо так, змінює ситуацію", - додав Пєсков, зазначивши, що дебати в такому випадку безглузді.

За словами Пєскова, на великій прес-конференції в четвер Путін, ймовірно, скаже, як він буде балотуватися на пост президента - від партії або самостійно. "Ми говоримо, що президент не визначився зі своїм рішенням, і тому будемо чекати. Думаю, що будемо чекати саме прес-конференції. Вона напевно внесе ясність у багато тем", - зазначив прес-секретар президента.

Пєсков також додав, що поки що невідомо, хто очолить штаб Путіна на майбутніх виборах.

Минулого тижня Володимир Путін заявив про намір брати участь на майбутніх президентських виборах. Крім того, про намір боротися за пост президента заявили лідер ЛДПР Володимир Жириновський, один із засновників "Яблука" Григорій Явлінський, лідер КПРФ Геннадій Зюганов, телеведуча Ксенія Собчак, політолог Андрій Богданов, один з творців руху "Наші" Борис Якємєнко. Свої кандидатури мають намір також виставити журналістка Катерина Гордон, глава асоціації підприємців з розвитку бізнес-патріотизму "Аванті" Рахман Янсуков, лідер партії "Жіночий діалог" Олена Сємєрікова, підприємець Сергій Полонський та низка інших громадських діячів.

Чергові вибори глави держави пройдуть 18 березня 2018 року. Виборча кампанія повинна стартувати вже в грудні 2017 року, вибори офіційно можуть бути оголошені на поточному тижні - до 17 грудня включно.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%