Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Народний банк» схвалив поетапну інтеграцію з Qazkom, Казахстан

П'ятниця, 15 грудня 2017 15:57

15 грудня рада директорів "Народного банку" схвалив інтеграцію двох банків шляхом приєднання Qazkom до Halyk. Приєднання буде здійснено після проходження всіх необхідних процедур, передає Today.kz з посиланням на прес-службу АТ "Казкоммерцбанк".

"Через п'ять місяців кропіткої роботи з міжнародними консультантами ми з упевненістю можемо стверджувати, що потенціал угоди величезний, як за масштабами, так і за ступенем впливу на економіку Казахстану і ряду інших країн. Інтеграція банків є найбільш оптимальним варіантом подальшого розвитку групи", - сказала голова правління "Народного банку" Умут Шаяхметова.

Приєднання Qazkom до "Народному банку" завершиться після створення необхідних передумов і забезпечення сервісної та технологічної готовності двох фінансових інститутів. Це охоплює синхронізацію продуктової пропозиції, банківських процедур і процесів, інтеграцію IT-систем і банківської інфраструктури.

"Ми розраховуємо, що об'єднання при створенні найбільшого банку поліпшить доступ клієнтів до кредитів і більш широкої продуктової лінійки та забезпечить додаткові стимули для розвитку бізнесу та економіки. Інвестиційні можливості групи" Халік "дозволять активніше розвивати передові напрацювання і ноу-хау" Казкома ". Все це разом дає впевненість, що ми й далі будемо утримувати та зміцнювати своє технологічне лідерство і якість обслуговування ", - повідомив голова правління" Казкоммерцбанка "Ульф Вокурка.

Основний акцент в процесі інтеграції буде зроблений на забезпечення безперебійної роботи всіх сервісів "Народного банку" і Qazkom.

10 липня АТ "Райффайзен Банк Аваль" і АТ "Казкоммерцбанк" приступили до процесу об'єднання банкоматної мережі. У банкоматній мережі Halyk і Qazkom скасували додаткові комісії за переведення в готівку грошей для власників карток обох банків.

З 1 серпня 2017 року Клієнти "Казкоммерцбанка" можуть поповнювати свої платіжні карти в тенге і доларах США в банкоматах Halyk Bank з функцією cash-in, при цьому додаткова комісія

Казкоммерцбанк ", на якому було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень членів ради директорів і обрання нового складу керівного органу банку.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%