Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Нові інструменти Facebook будуть запобігати небажаним повідомленням і запитам в друзі

Середа, 27 грудня 2017 09:25

Як і в будь-який інший соціальної мережі, у Facebook міцно закріпилися хуліганство і залякування. У боротьбі з такою поведінкою компанія додала низку інструментів, які допоможуть запобігти небажаним приватним повідомленням та запитам в друзі, пише Finance.ua з посиланям на 3dnews.

«Ми чули історії про те, як люди блокували недоброзичливця, а той з’являвся знову, але з іншого аккаунта, — написав голова глобальної безпеки Facebook Антігон Девіс (Antigone Davis). Щоб допомогти запобігти таким зіткненням, ми доповнили існуючі функції і тим самим попередили появу у Facebook підроблених облікових записів».

Уявіть, що ви когось заблокували, але ця людина створила інший обліковий запис, щоб продовжити вам писати. За допомогою нових інструментів Facebook спробує визначити такі дії та не дозволить недоброзичливцю відправити вам повідомлення або запит в друзі. Для цього компанія використовує сигнали на кшталт IP-адреси зловмисника.

Facebook також запровадила функцію, яка дозволяє ігнорувати листування. Вона відключає повідомлення і відправляє діалог в папку з відфільтрованими повідомленнями. Звідти ви можете читати повідомлення, а відправник про це навіть не дізнається. Поки що це нововведення поширюється тільки на індивідуальні листування, але скоро в список потраплять і групові діалоги.

Девіс розповів, що над перерахованими інструментами Facebook працювала з експертами в різних галузях. Серед організацій, з якими компанія співпрацювала — «Національна мережа боротьби з домашнім насильством» (National Network to End Domestic Violence).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%