Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Блокування неякісної реклами в браузері Google Chrome запрацює з 15 лютого

Вівторок, 02 січня 2018 09:22

Ще навесні стало відомо про намір Google додати в браузер Chrome блокування реклами. Влітку відповідна функція з’явилася в тестовій версії браузера Chrome Canary для Android. Тепер же стало відомо, коли саме Chrome почне блокувати погану рекламу. Це відбудеться 15 лютого 2018 року, пише Finance.ua з посиланням на ITC.ua. 

Нагадаємо, функція блокування реклами в Google Chrome з’явилася завдяки створенню коаліції «За кращу рекламу» (Coalition for Better Ads), в яку разом з іншими входить Google. Ще в березні були визначені критерії «неприпустимої реклами». До такої реклами заведено відносити вигулькові вікна, повноекранну рекламу, відеорекламу зі звуком, а також зворотним відліком часу для її закриття. Зазначимо, що коаліція створила окремі списки для користувачів настільних ПК і мобільних пристроїв, приклади недобросовісної реклами є на сайті проекту.

Google розробила інструмент Ad Experience Report, за допомогою якого власників повідомлять про порушення. Реклама на сайтах, що не відповідає новим стандартам якості Google, буде заблокована протягом 30 днів з моменту отримання попередження. Блокуванню буде підлягати навіть реклама на сайтах, що «належать або обслуговуються Google». У компанії уточнюють, що у власників буде можливість виправитися, видалити неналежну рекламу і повторно подати заявку на ручну перевірку.

За словами Google, таким чином компанія намагається допомогти видавцям відсіяти неякісну рекламу в інтернеті, яка змушує користувачів використовувати різного роду блокувальники. У перспективі Google сподівається знизити кількість встановлень сторонніх додатків, що виконують цю функцію.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%