Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Влада Москви запланувала відкрити більш як 20 станцій метро в 2018 році

Четвер, 04 січня 2018 13:55

Як повідомляє INTERFAX.RU, понад 20 станцій метро може бути відкрито в Москві в цьому році, повідомив "Інтерфаксу" заступник мера Москви з питань містобудівної політики та будівництва Марат Хуснуллін.

"Цей рік в столиці стане роком будівництва метро. Ми плануємо відкрити цілу низку ділянок на різних лініях. За минулий рік ми зробили великі напрацювання і на деяких радіусах роботи вже завершуються", - сказав Хуснуллін.

За його словами, незабаром планується відкрити пасажирський рух на першій ділянці Третього пересадного контуру (ТПК) з п'ятьма станціями. "Цей радіус від станції "Діловий центр" до станції "Петровський парк" вже побудований, тут йде налагодження колійних систем", - пояснив Хуснуллін.

Крім цього, глава будкомплексу повідомив, що будуть запущені ділянки Люблінсько-Дмитрівській лінії до станції "Селігерський" і Калінінського-Солнцевський до "Рассказовкі".

"На салатовій лінії відкриються три станції, а на жовтій, в новій Москві ще сім станцій", - зазначив заступник мера.

Хуснуллін розповів, що в планах завершення будівництва Кожуховської лінії. "Це дуже складна для будівництва лінія і роботи на різних її ділянках йдуть по-різному. Якщо ділянка від Некрасовки до Косіно практично готова, і точно буде відкритий, то другий радіус дещо відстає. Там складні геологічні умови, тому вона буде запущена трохи пізніше, хоча постараємося і його закінчити до кінця року. Всього на цій лінії вісім станцій ", - сказав він.

Глава будкомплексу додав, що також на цей рік намічено завершення робіт на станціях "Біломорська" Замоскворецькій лінії та "Нижня Маслівка" ТПК.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%