Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Росавіація поставила вимогу 4 авіакомпаніям скоротити чартери в січні, Росія

Вівторок, 16 січня 2018 11:03

Регулятор виявив невідповідність чартерних програм резерву судів у "Азур ейр", Nordwind, "Ікар" і "Роял флайт".

Як пише INTERFAX.RU, робоча група Росавіації виходячи з аналізу обороту судів наказала авіакомпаніям "Азур ейр", Nordwind, "Ікар" і "Роял флайт" скоротити кількість чартерних рейсів, повідомила газета "Ведомости".

За даними видання, 29 грудня Росавіація направила авіакомпаніям телеграми, згідно з якими в період 10-31 січня "Азур ейр", Nordwind і "Ікара" повинні зменшити кількість чартерних перельотів на 30%, а "Роял флайт" - на 20%. Заходи пов'язані з невідповідністю чартерних програм кількості резервних судів.

У новорічні свята Nordwind і "Ікар" виконали рейси з регулярністю 98 і 97%, в розпорядженні авіакомпаній є три та одне резервне судно відповідно, що відповідає регламенту Росавіації, повідомив "Ведомостям" представник Nordwind ("Ікар" - її сестринська авіакомпанія). Представники "Роял флайт" і "Азур ейр" від коментарів виданню відмовилися.

Представник Росавіації під час бесіди з "Ведомостями" зазначив, що практика корекції програми перельотів підтвердила свою ефективність в новорічні свята, коли вдалося уникнути затримок.

У переддень новорічних свят Росавіація звернулася до шести авіакомпаній з вимогою скоротити міжнародні новорічні чартерні програми через "недостатню кількість повітряних суден і їх резерву". В результаті чартерна програма польотів "Азур ейр" була зменшена на 15%, програма "Роял Флайт" - на 5%. Росавіація повідомила про необхідність скорочення програми польотів авіакомпанії "Якутія" - на 30%, "Саратовські авіалінії" - на 30%, "Ікар" - на 20%, "Північний вітер" - на 30%.

Робоча група Росавіації з аналізу обороту судів за участю Ростуризму була створена в кінці вересня 2017 року, коли авіакомпанія "ВІМ-Авіа" заявила про припинення всіх чартерних програм через брак оборотних коштів і боргів перед контрагентами.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%