Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Алмати відбудеться міжнародна Криптоконференція, Казахстан

Вівторок, 16 січня 2018 12:57

В Алмати 16 лютого відбудеться міжнародна Криптоконференція, в якій візьме участь понад тисяча осіб. Під час панельних дискусій в залах готелю Rixos Almaty учасники обговорять перспективи розвитку криптовалют та ICO в Казахстані, пише Кapital.kz.

Світова капіталізація криптовалюта на кінець минулого року склала 673 млрд доларів, і немає підстав припускати, що позитивна тенденція на крипторинку зміниться, вважають експерти. Деякі з них пророкують зростання капіталізації до 5 трлн доларів.

У Казахстані та Росії правовий статус криптовалют поки не визначений, проте цікавість інвесторів і кріптоентузіастів блокчейн-технологіями та цифровими грошами зростає. Перше ICO в Казахстані відбулося в минулому році та зібрало 311 тис доларів, створена Асоціація блокчейну та криптовалют, і навіть спробували створити казахстанську «національну» криптовалюту.

На лютневій Кріптоконференціі виступить понад 20 авторитетних спікерів в галузі криптоіндустріі, майнінгу та ICO. Вони розкажуть про можливості застосування блокчейн-технології та майбутню криптовалюту в Казахстані, а топ-менеджери компаній, що зібрали на ICO мільйони доларів, поділяться тонкощами залучення інвестицій. Свою участь в конференції вже підтвердили Заріна Кажмаганбєтова (KPMG Kazakhstan), Олександр Бородич (CEO Universa, ICO привернуло 28,5 млн доларів), Михайло Сергєєв (Kickico, проект зібрав на ICO 20,9 млн доларів), Олексій Бєляков (MagGold), Михайло Чобанян (засновник Kuna Bitcoin Agency і співзасновник Bitcoin Foundation Ukraine), Ігор Матюхін (CEO Esonics), Малік Мурзашєв (засновник ICO-проекту Ice Rock Mining) та інші.

В рамках конференції відбудеться блокчейн-виставка партнерів заходу.

Ініціатором і організатором конференції виступить компанія CryptoEvent, яка знайома криптоспільноті за Кріптоконференцією в московському «Сколково». Захід пройшов в листопаді минулого року і зібрав під дахом технопарку майже 2 тисячі осіб. Крім конференції в Алмати, в лютому цього року компанія планує провести аналогічний захід в Мінську, а в березні - організувати Кріптовиставку в Москві, яка повинна стати найбільшою не тільки в Росії, але і в Європі.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%