Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Mail.Ru Group купує кіберспортивну організацію ESforce

Понеділок, 22 січня 2018 11:19

Mail.Ru Group купує 100% киберспортивної організації ESforce, вартість покупки при закритті угоди складе 100 мільйонів доларів, випливає з повідомлення Mail.Ru Group, пише РИА Новости.

"Mail.Ru Group оголошує про підписання угоди про придбання 100% ESforce, однією з найбільших киберспортівних організацій в світі. Угода була підписана 19 січня 2018 року і має завершитися в першому кварталі 2018 року, вона вимагає узгодження з третіми особами. Mail.Ru Group придбає 100% ESforce за грошові кошти. Вартість покупки при закритті угоди складе 100 мільйонів доларів, що включає погашення всіх заборгованостей ", - йдеться в повідомленні.

Також в кінці 2018 року здійснена виплата, розмір якої буде залежати від досягнутих KPI по конкретним фінансовим і операційним цілям. Передбачається, що розмір виплати складе близько 20 мільйонів доларів. Компанія відзначає, що ринок кіберспорту продовжує рости дуже високими темпами - так, за оцінками Superdata, у 2018 його обсяг складе близько 1,6 мільярда доларів, а розмір аудиторії досягне 300 мільйонів користувачів.

Компанія ESforce в тому числі володіє кіберспортивною командою світового рівня Virtus.pro і SK Gaming, ресурсами про кіберспорт Cybersport.ru і Cybersport.com, Yota Arena в Москві, сервісними порталами для обміну внутрішньоігровими предметами CS: GO Lounge і Dota 2 Lounge, а також виробником і дистриб'ютором одягу та аксесуарів для кіберспорту Fragstore, присутнім у 20 країнах.

У 2017 році аудиторія в рамках холдингу склала 116 мільйонів користувачів, кількість сесій досягло 440 мільйонів, користувачі стрімінгових платформ переглянули понад 120 мільйонів годин онлайн-трансляцій. За прогнозами, виручка за 2017 рік складе близько 19 мільйонів доларів, показавши зростання приблизно в 2,5 раза в порівнянні з попереднім роком.

"Світовий ринок кіберспорту продовжує рости неймовірно високими темпами: за деякими прогнозами, за наступне десятиліття він обжене традиційний спортивний ринок. ESforce - один зі світових лідерів, який займає провідні позиції у всіх ключових сферах. Ми раді, що талановита команда, яка вибудувала цей бізнес, в повному складі залишиться в компанії. Нове придбання Mail.Ru Group очевидним чином вписується в стратегію; ми будемо використовувати нашу перевагу в соціальних мережах і ігровій сфері, щоб зробити успіх ESforce ще більш вражаючим. Впевнені, що ця покупка відповідає всім нашим ключові стратегічні пріоритети ", - наводяться в повідомленні слова гендиректора Mail.Ru Group Бориса Добродєєва.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%