Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Казахстані протягом року за держзамовленням було знято 40 телесеріалів

Середа, 24 січня 2018 15:21

Крім того, виготовлено рекордну кількість соціальних роликів - 131.

Міністр інформації та комунікацій Даурєн Абаєв презентував серіальну продукцію, виготовлену на замовлення міністерства в 2017 році. За рік в рамках державного інформаційного замовлення було знято 40 телесеріалів. Це майже в 2 рази більше, ніж роком раніше, повідомив Даурєн Абаєв, пише Кapital.kz.

Крім того, активізовано роботу з виробництва соціальних роликів, що просувають духовні цінності народу. У минулому році знято 131 соціальний ролик - це рекордна кількість за історію казахстанського телебачення.

«Дані заходи дозволяють знизити залежність вітчизняного медіа-ринку від закордонної продукції. При цьому зняті серіали зачіпають найважливіші соціальні явища сучасного казахстанського суспільства. Вони спрямовані на просування традиційних цінностей казахстанського суспільства. Крім того, Міністерство приділяє особливу увагу виробництву контенту казахською мовою, що в свою чергу позитивно відбивається на розвитку державної мови », - йдеться в повідомленні міністерства інформації та комунікацій, поширеному за підсумками презентації.

На презентації були показані анонси чотирьох серіалів: «Батирлар Жоли» - про життя казахських Батирів початку XVII століття, «Тар заман» - історична драма з масштабним охопленням епохальних подій початку XX століття, 60 серійної теленовели «Асил Арман» і телесеріалу «Червоний рівень» про діяльність казахстанських спецслужб в боротьбі з релігійним тероризмом і екстремізмом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%