Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстанський проект представлений на одному майданчику з Tesla, Phillips і Sony

Четвер, 08 лютого 2018 16:22

Проект медіабордів розроблений в рамках виконання Послання Президента по цифровізації та впровадження концепції Smart Almaty.

Казахстанська розробка в рамках проекту Smart City Almaty вперше представлена ​​на найбільшій світовій виставці Integrated System Europe 2018 в Амстердамі. Про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі аквмату Алмати.

Проект казахстанської Групи компаній Billboard Video був представлений на одному майданчику з такими світовими гігантами як Tesla, LG, Samsung, Cisco, Panasonic, Phillips, Sony.

Integrated System Europe - найбільше виставковий захід на ринку АV систем, інсталяційних товарів і послуг, а також різних інформаційних рішень. Щорічно більше тисячі найбільших світових компаній представляють тут новітні розробки в області технологій. У 2017 році виставку відвідало більш як 70 000 чоловік з 150 міст світу.

Інтелектуальна інформаційна навігаційна система в м.Алмати, складається з 50 медіабордів, і в режимі реального часу забезпечує жителів Алмати необхідною інформацією для комфортного пересування по основних магістралях міста, включаючи швидкість транспортного потоку, інформацію про затори на шляху руху, навігацію до найближчих об'єктів соціального призначення, погоді, курсі валют і іншу корисну інформацію.

Система необхідна для розвитку світових мегаполісів з населенням понад 2 млн чоловік, покращує міську інфраструктуру, підвищує оперативність в інформуванні жителів мегаполісів і туристів, покращує вигляд міста роблячи його сучасним.

Варто відзначити, що дана розробка є єдиним комплексним рішенням для розумних міст і не має аналогів у світі.

Тільки за перший день виставки стенд компанії відвідали понад 700 осіб і проведені попередні переговори на розвиток аналогічних систем в Бельгії, Великобританії, Саудівської Аравії.

У 2017 році група компаній BillboardVideo початку розвиток проектів в Сінгапурі, Гонконгу, Абу-Дабі, Дубаї, Шеньчжені (КНР).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%