Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Голова Amazon розбагатів на $1 млрд після подорожчання акцій компанії до $1,5 тис

Четвер, 22 лютого 2018 09:54

Засновник і голова онлайн-рітейлера Amazon мільярдер Джефф Безос (Jeff Bezos) став багатшим на 1,15 мільярда доларів за один день після того, як вартість акцій рітейлера вперше перевищила 1,5 тисячі доларів, випливає з даних торгів та індексу Bloomberg Billionaires Index (BBI), пише Finance.ua з посиланням на Прайм.

Після подорожчання акцій Amazon статки Безоса досягли 124 мільярдів доларів, при цьому голова компанії як і раніше займає першу сходинку в списку мільярдерів агентства Блумберг. Друге місце посів засновник компанії Microsoft MSFT Білл Гейтс, статки якого налічують 91,6 мільярда доларів, третє – інвестор Уоррен Баффет (86,2 мільярда доларів). За версією журналу Forbes, Безос розбагатів до 122,9 мільярда доларів.

Акції Amazon за підсумками торгів середи подорожчали на 1%, до 1482,92 долара, при цьому в ході торгів досягаючи 1503,49 долара, вперше подолавши позначку в 1,5 тисячі доларів. З початку року акції Amazon подорожчали на 26,5%.

У лютому Amazon вперше в історії обігнав IT-гіганта Microsoft за ринковою вартістю, зайнявши третю сходинку за цим показником серед світових компаній після Apple AAPL і Alphabet (холдингова компанія Google).

Amazon є одним з найбільших у світі онлайн-ритейлерів. Крім США, компанія працює в Канаді, Китаї, Бразилії, Японії та країнах Європи. Інтернет-магазин Amazon.com був запущений в липні 1995 року.             

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%