Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

США вимагають від Росії притягнути до суду замовників вбивства Нємцова

Вівторок, 27 лютого 2018 09:55

У Державному департаменті США закликали уряд Росії у знак пам'яті про опозиційного політика Бориса Нємцова відстоювати в країні свободу вираження думок і право на мирні зібрання.

Сполучені Штати закликають Росію притягти до відповідальності організаторів і замовників вбивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова, застреленого 27 лютого 2015 року в центрі Москви. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті Держдепартаменту США, пише Кореспонеднт.

Як зазначили в Держдепі, Нємцов, "бувши провідною фігурою російського демократичного руху, присвятив своє життя службі на благо країни та цілі побудувати більш вільну і успішну Росію".

"Його пам'ять продовжує надихати росіян і багатьох інших в усьому світі брати участь у важкій, а іноді й небезпечній боротьбі за справедливу, демократичну і контрольовану владу", - йдеться в заяві.

У Держдепартаменті наголосили, що вкотре закликають уряд РФ "дотримуватися своїх зобов'язань щодо підтримки та захисту універсальних прав людини, включаючи свободу вираження, мирних зібрань та свободу асоціацій".

"Ми знову закликаємо російський уряд забезпечити, щоб всі причетні до цього злочину, включаючи тих, хто його організував або замовив, постали перед судом", - заявили у зовнішньополітичному відомстві.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%