Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Уряд Росії продовжить підтримувати фармацевтичну промисловість

Середа, 28 лютого 2018 11:36

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв надіслав вітання учасникам десятого Всеросійського з'їзду працівників фармацевтичної та медичної промисловості, підкресливши, що уряд продовжить активно підтримувати цю сферу, повідомляється на сайті кабміну, пише РИА Новости.

Російський прем'єр підкреслив важливість якісних, ефективних і безпечних ліків і медвиробів. Медведєв зазначив, що в останні роки фармацевтичний сектор Росії динамічно зростає: "збільшений не тільки обсяг виробництва вітчизняних ліків, але і їх експорт". Він додав, що з'явилися нові російські препарати для лікування гепатиту, цукрового діабету та ВІЛ: "вони гідно конкурують з імпортною продукцією".

"Уряд РФ продовжить активно підтримувати вітчизняну фармацевтичну та медичну промисловість. Ми будемо робити все необхідне для припливу інвестицій, відкриття нових високотехнологічних підприємств, модернізації діючих виробництв. Для людей повинні бути доступні сучасні життєво необхідні й найважливіші ліки. І звичайно, ми продовжимо роботу щодо захисту ринку від фальсифікованої та контрафактної продукції ", - йдеться в телеграмі.

Медведєв підкреслив, що російські поліклініки, лікарні, діагностичні центри повинні оснащуватися високотехнологічним обладнанням вітчизняного виробництва. Прем'єр-міністр не залишив без уваги й необхідність підготовки кваліфікованих фахівців.

"Упевнений, наша фармацевтична і медична промисловість буде сучасною, високотехнологічною. Розраховую, що ваш з'їзд стане ще одним кроком у вирішенні цього важливого завдання. Бажаю вам плідної роботи, здоров'я і всього самого доброго", - уклав він.

Ювілейний Всеросійський з'їзд працівників фармацевтичної та медичної промисловості проходить в Москві 28 лютого.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%