Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Путін пообіцяв найближчим звільнити бізнес від зайвого перевірок, Росія

Середа, 07 березня 2018 10:50

Президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що найближчим часом буде реалізований набір заходів щодо позбавлення російського бізнесу від зайвих перевірок з боку контролювальних органів, пише РИА Новости.

"Ми зараз готуємо цілий набір пропозицій, і я запевняю вас, що доб'ємося того, щоб в якнайближчим часом все це було реалізовано", - сказав він на зустрічі з жінками-підприємцями напередодні Міжнародного жіночого дня.

Президент також нагадав, що в ході свого послання Федеральним зборам 1 березня він уже приділяв увагу цій темі, коли говорив, що перевірки повинні відбуватися в віддаленому режимі, а за деякими напрямками - без конкретної участі контролерів.

Так глава держави відреагував слова однієї з учасниць зустрічі про те, що після скасування планових перевірок бізнес почав страждати від великої кількості невмотивованих позапланових перевірок, які використовуються, в тому числі, з метою рейдерського захоплення, недобросовісної конкуренції та тиску з боку правоохоронних органів.

Крім того, учасниця зустрічі попросила Путіна домогтися повного скасування ув'язнення в СІЗО підприємців, обвинувачених в економічних злочинах. У відповідь глава держави зауважив, що така заборона існує вже зараз, проте після того, як йому було наведено конкретний приклад, він погодився ще раз вивчити це питання.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%