Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Собчак звинуватила Слуцького в корупції, Росія

Понеділок, 12 березня 2018 16:46

Кандидат в президенти Ксенія Собчак під час дебатів на телеканалі "Росія 1" звинуватила депутата Держдуми Леоніда Слуцького в корупції, пише РИА Новости.

"Слуцький, який чомусь має Bentley, на мільйон чотириста тисяч має штрафів, вдумайтеся, людина, яка повинна приймати закони, порушує закони кожен день. При цьому заробляє два мільйони за своїми деклараціями на рік. Це не корупція? Два мільйони на рік декларуєш дохід і на мільйон чотириста у тебе тільки штрафів. Ти чотири рази на день порушуєш на своєму Bentley, перебуваючи депутатом від ЛДПР ", - сказала Собчак.

В кінці лютого Слуцький виявився в центрі іншого скандалу. Кореспондент телеканалу "Дождь", що працює в Держдумі, заявила, що депутат "пристає до дівчат-журналісток".

Пізніше про домагання з боку Слуцького розповіли продюсер "Дощу" Дарина Жук і кореспондент Російської служби Бі-бі-сі Фаріда Рустамова. Дівчата направили скарги до комісії Держдуми з питань депутатської етики. Отримані документи розглянуть після 18 березня.

У п'ятницю біля будівлі нижньої палати парламенту пройшла серія поодиноких пікетів, організована Amnesty International. Активісти вимагали розслідувати звинувачення на адресу Слуцького.

Сам депутат назвав звинувачення наклепом. Слуцький зазначив, що спроби зробити з нього "російського Харві Вайнштейна" схожі на дешеву і низькопробну провокацію і заздалегідь приречені на провал.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%