Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

На території аеропорту Астани з‘явиться Спецсмуга

Вівторок, 13 березня 2018 17:22

На території парковки міжнародного аеропорту Астани буде створена спеціальна смуга для автомобілів з зупинкою на хвилину. Таке доручення керівництву аеропорту та управління пасажирського транспорту дав акім столиці Асет Ісекешев в ході робочого об'їзду з питань благоустрою та зручності інфраструктури міських об'єктів, повідомляє kapital.kz з посиланням на astana.gov.kz.

«Жителі та гості столиці неодноразово скаржилися на незручність під'їзних шляхів до повітряної гавані столиці ... Даний проект спрямований для зручності та комфорту пасажирів і буде впроваджений в найближчий часом», - вказується в повідомленні.

Крім того, про інфраструктуру нового залізничного вокзалу «Нұрли жол» АСЕТ Ісекешевим доповів заступник акима Сергій Хорошун. За його словами, для створення комфортних умов з посадки та висадки пасажирів ближче до залізничного вокзалу була змінена схема заїздів і виїздів автобусів громадського транспорту. На сьогодні в районі вокзалу «Нұрли жол» курсують 11 маршрутів. Роботи були виконані спільно з АТ «Қазақстан темір залізниця».

Для пасажирів, які прибули з залізничного вокзалу та очікують автобуси, шлях до зупинки тепер значно скоротиться. Разом з тим для комфорту мешканців та гостей столиці додали кількість ескалаторів, ввели в експлуатацію пасажирські та вантажні ліфти. Так, до теперішніх 52 ескалаторах під'єднали 12, що дозволяє людям піднятися і спуститися з першого поверху відразу на третій. У будівлі нового залізничного вокзалу тепер функціонують 26 ліфтів, з них 6 - є пасажирськими та 4 - панорамними великої місткості.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%