Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

РСХБ випускає безстрокові субординовані облігації для широкого кола інвесторів

Четвер, 05 квітня 2018 17:13

18 квітня 2018 року АТ «Россельхозбанк» відкриває книгу заявок по новому рублевому облігаційній позиці серії 01Т1, орієнтованому на широке коло інвесторів, включаючи фізичних осіб, пише Риа новости.

Орієнтир ставки купона 9,0-9,25% річних (кінцева ставка сформується за підсумками збору заявок). Даний випуск не має дати погашення, виплата купонів - два рази на рік, номінал облігацій - 1000 рублів. Планується отримання дозволу Банку Росії для визнання облігаційної позики субординованим. Розміщення випуску облігацій серії 01Т1 відбудеться за результатами збору заявок 25 квітня 2018 року. Купонні виплати звільнені від оподаткування податком на доходи фізичних осіб *.

Продаж облігацій фізичним особам реалізована через точки продажів АТ «Россельхозбанк». Вже зараз можна звернутися в будь-який офіс Банку, укласти договір на брокерське обслуговування або відкрити індивідуальний інвестиційний рахунок, зарахувати необхідну суму грошей і подати доручення на придбання паперів.

АТ «Россельхозбанк» - основа національної кредитно-фінансової системи обслуговування агропромислового комплексу Росії. Банк створений в 2000 році і сьогодні є ключовим кредитором АПК країни, входить в число найбільших і стійких банків країни за розміром активів і капіталу, а також в число лідерів рейтингу надійності найбільших російських банків. 100% голосуючих акцій Банку належать Російській Федерації.

* Купонні виплати по локальних корпоративних облігаціях, випущених з 01.01.2017, не обкладаються податком на доходи фізичних осіб, в разі якщо ставка купона не перевищує величину ставки рефінансування ЦБ РФ + 5 процентних пунктів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%