Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Про що варто замислитись в день подяки?

П'ятниця, 29 листопада 2013 16:32

Звернення Білого дому відносно продовольчої допомоги (SNAP)

В той час, як американці по всій країні готуються святкувати День подяки, ось що слід пам’ятати:

Програма додаткової продовольчої допомоги (SNAP) допомагає нагодувати мільйони. У 2012 році SNAP допомогла майже 5 мільйонам людей - у тому числі 2,2 млн. дітей - вибратися зі злиднів. Ця організація також робить злидні, що існують, менш серйозними:

91% пільгової допомоги SNAP спрямовано в сім'ї з доходом поза межею бідності. Також 55% допомоги SNAP йде в домогосподарства з доходом менше половини межі бідності. Іншими словами, мова йде про сім'ю з 3 членів, що живе на суму близько $9500 на рік.

- Дія SNAP виходить за межі їжі на столі американських сімей - вона виражається також і в продуктових магазинах, водіях вантажівок, складах, переробних підприємствах та фермерських господарствах, які гуртом забезпечили їжу на столі.

- Кожні $5 додаткової пільгової допомоги SNAP генерує цілих $9 господарської діяльності для понад 230 тисяч супермаркетів, бакалійних крамниць і фермерських ринків, що беруть участь у програмі.

- За підрахунками $1 млрд. додаткових виплат SNAP підтримує від 8900 до 17900 робочих місць, еквівалентних повній зайнятості, у тому числі 3000 в сільському господарстві.

Законопроект, прийнятий конгресменами республіканцями, змусить майже 4 мільйони американців втратити доступ до SNAP вже наступного року. Протягом багатьох десятиліть Конгрес ухвалював SNAP у двопартійній манері в рамках законопроекту про сільське господарство. Ми не можемо дозволити, щоб через їхні дії постраждали діти, літні громадяни, ветерани та соціально незахищені сім'ї.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%