Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Атирауській області Казахстану побудують завод з перероблювання пластику

Середа, 25 квітня 2018 17:18

В Атирауській області в «Карту підтримки підприємців» планується включити 5 нових проектів. Їх загальна вартість становить 2,5 млрд тенге, про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили у Регіональній службі комунікацій.

Як зазначив під час брифінгу керівник управління підприємництва та індустріально-інноваційного розвитку Айхин Елеусізов, нові проекти будуть реалізовані в регіоні протягом 2018-2019 років, що дозволить створити в області ще 107 нових робочих місць.

Відзначимо, що в «Карту підтримки підприємців» включені: виробництво товарного бетону ТОВ «New Ascent», виробництво одноразових паперових стаканчиків ТОВ «АНТА», виробництво поліетиленових пакетів ТОВ «Plasticcom», виробництво залізобетонних виробів ТОВ «Атирау Бетон 24» і будівництво заводу з перероблювання пластикових відходів ТОВ «Еко Пластик».

«В ході реалізації всіх проектів будуть надані заходи державної підтримки у вигляді субсидування кредитів, процентних ставок, гарантування і виділення грантів», - пояснив Айхин Елеусізов.

Як повідомив спікер, по карті підтримки до кінця 2018 року буде реалізовано 4 проекти на загальну суму 19,5 млрд тенге. Це фармацевтичний завод Lumpan Caspian Pharmaceuticals LLP, птахофабрика Meken Chicken, борошномельний млин ТОВ «Карат», виробництво антикорозійного покриття методом гарячого цинкування ТОВ «Атираунефтемаш», а також проект будівництва заводу з виробництва циклогексану ТОО «Казхімпродакшн» з відкриттям 85 робочих місць. Вартість проекту становить 21,4 млрд тенге.

Всього по «Карті підтримки підприємців» в Атирауської області реалізується 23 проекти на загальну суму 71,8 млн тенге з відкриттям тисячі чотиреста сімдесят один робочого місця.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%