Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Казахстані відбулися зміни правил авіаперевезень

Четвер, 26 квітня 2018 11:45

У Казахстані внесли зміни в правила перевезення пасажирів, багажу і вантажів на повітряному транспорті. Текст наказу опублікований в офіційній пресі, повідомляє sputniknews.kz.

Згідно з документом, пасажир повинен прибути для реєстрації в аеропорт не пізніше ніж за сорок хвилин до вильоту. Неповнолітніх без супроводу авіакомпанія приймає до перевезення після письмової заяви батьків (усиновителів, опікунів) або опікунів. Авіакомпанія може вимагати свідоцтво про народження і документи, що підтверджують родинні зв'язки та (або) законне право на перевезення неповнолітньої, якщо дитина вилітає в супроводі дорослих.

Перевезення хворого на ношах проводиться в супроводі особи, який буде доглядати за пацієнтом в польоті. У документі зазначено, що пасажиром не передбачено підписання документів про взяття на себе відповідальності за шкоду здоров'ю або смерті, які можуть статися під час польоту.

При перевезенні інвалідів та маломобільних груп населення представник авіакомпанії (аеропорту) після проведення процедур по реєстрації повинен супроводити їх до (від) повітряному судну. Посадка інвалідів та маломобільних груп населення та тих, хто супроводжує осіб на літак проводиться до оголошення посадки основної частини пасажирів, а висадка з повітряного судна - в останню чергу.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%