Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Аерофлот» піднявся в рейтингу найдорожчих авіаційних брендів

Четвер, 26 квітня 2018 14:55

"Аерофлот" піднявся в рейтингу найдорожчих авіаційних брендів за версією дослідницької компанії Brand Finance і при цьому залишився самим впізнанним, йдеться в повідомленні Brand Finance, пише РИА Новости.

У рейтингу вартості авіабрендов "Аерофлот" знаходиться на 24-й з 50 рядків, піднявшись на одну позицію в порівнянні з 2017 роком. Зростання вартості бренду "Аерофлоту" з минулого року склав 13% і досяг 1,429 мільярда доларів.

Крім вартості Brand Finance оцінює і "впливовість" авіаційних брендів. І за даним критерієм "Аерофлот" другий рік поспіль визнаний самим впізнанним авіаційним брендом у світі.

"Аерофлот" утримує місце самого впізнаваного авіаційного бренду в світі другий рік поспіль ... стабільна першість в престижному рейтингу Brand Finance - висока честь і велике досягнення ", - зазначив, у свою чергу, в прес-релізі" Аерофлоту "генеральний директор компанії Віталій Савельєв.

Brand Finance оцінює впливовість авіаційних брендів, враховуючи сукупність факторів, в які поряд з популярністю входять корпоративна репутація, ступінь лояльності клієнтів і задоволеності персоналу, а також інвестиції в маркетинг.

У п'ятірку найдорожчих авіаційних брендів увійшли такі компанії, як American Airlines, Delta, United, Emirates, Southwest Airlines. Шосте і сьоме місця зайняли китайські компанії China Southern Airlines і China Eastern Airlines. На восьмій сходинці розмістилася компанія British Airways. Замикають десятку Air China і німецька Lufthansa. Вартість найдорожчого бренду American Airlines оцінюється в 9,094 мільярда доларів, а найдешевшим визнаний австралійський авіаперевізник Virgin Australia з вартістю бренду в 502 мільйони доларів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%