Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Мобільний офіс ЕНПФ Казахстану за 10 днів обслужив 970 казахстанців

Середа, 02 травня 2018 11:50

Мобільний офіс ЕНПФ в трьох регіонах за 10 днів з моменту запуску здійснив понад 10 виїздів. Перший виїзд пересувного офісу відбувся 16 квітня 2018 року в Жумискерскій сільський округ Атирауської області. Про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі ЕНПФ.

Станом на 27 квітня 2018 року мобільний офіс скоїв 6 виїздів в Атирауської, 3 виїзди в Костанайської та 2 - в Алматинській областях. При цьому в рамках цих виїздів пенсійні послуги отримали 970 казахстанців, додатково співробітники Фонду проконсультували більш як 520 осіб з питань пенсійного забезпечення Республіки Казахстан.

Найпопулярнішими послугами, наданими виїзною групою, є видача заяв про відкриття індивідуального пенсійного рахунку (ІПС) в новій редакції (281 операція), виписок з ІПС (260 операцій) і прийняття заяви про зміну / доповненні реквізитів (207 операцій). Ці операції можна провести онлайн на сайті Єдиного накопичувального пенсійного фонду www.enpf.kz при наявності актуального ключа ЕЦП або доступу в Особистий кабінет (за винятком зміни реквізитів).

Пілотний проект запущений для забезпечення доступності пенсійних послуг для віддалених населених пунктів, а також для тих районів, де немає відділень фонду. Крім того, для досягнення цієї мети АТ «ЕНПФ» підписав Меморандум про співпрацю та План заходів з АТ «Казпочта», в рамках якого планується надання пенсійних послуг через підрозділи оператора казахстанської національної поштової мережі у віддалених районах, де немає підрозділів Фонду.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%