Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Україна і США обговорили розширення взаємного доступу на ринки

Понеділок, 07 травня 2018 09:53

Ветеринарні служби України і США домовилися продовжити тісне співробітництво та активізувати двосторонню комунікацію для ефективного вирішення тих питань, які представляють взаємний інтерес.

Про це повідомляє прес-служба Держспоживслужби.

“Цього тижня в Україні перебувала делегація ветеринарної служби Міністерства сільського господарства Сполучених Штатів Америки. Метою даного візиту було обговорення низки питань, що представляють взаємний інтерес, Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів і компетентного органу США. В рамках візиту представники делегації ветеринарної служби Міністерства сільського господарства США провели низку зустрічей з головою Держспоживслужби Володимиром Лапою, фахівцями Департаменту безпеки харчових продуктів і ветеринарної медицини та Управління міжнародного співробітництва”, – йдеться в повідомленні.

Під час зустрічей американська сторона ініціювала обговорення технічних коректив до низки ветеринарних сертифікатів на імпорт в Україну окремих видів товарів, зокрема, кормів для домашніх тварин, кормових добавок, м’яса птиці, технічного желатину (не для харчового застосування), а також молока і молочних продуктів. З цих питань між фахівцями відбулися плідні технічні дискусії, за результатами яких найближчим часом будуть прийняті відповідні рішення.

Представники Держспоживслужби в свою чергу порушили питання щодо стану розгляду української заявки на експорт вітчизняного м’яса птиці, акредитація якої триває останні два роки.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%