Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Як пройшов Бойовий парад - 2018

Понеділок, 07 травня 2018 17:50

В огляді були задіяні 3 тисячі військовослужбовців, 300 одиниць техніки і 40 одиниць літальних апаратів

7 травня на 40-й військовій базі «Отар» пройшов Бойовий парад за участю Верховного Головнокомандувача Збройними Силами Республіки Казахстан - Президента країни Нурсултана Назарбаєва, присвячений Дню захисника Вітчизни, передає кореспондент центру ділової інформації Kapital.kz з посиланням на прес-службу міністерства оборони.

Бойовий парад - це поєднання військового параду з елементами бойових навчань і бойової підготовки. Це є справжнім прикладом професійного вишколу, злагодженості та можливостей бойової обслуги казахстанської армії. У параді на базі «Отар» були задіяні близько 3 тис. Військовослужбовців, 300 одиниць озброєння і військової техніки та до 40 одиниць літальних апаратів.

Парад складався з двох частин. У першій частині акімам областей, міст Астана і Алмати були вручені бойові прапори бригад територіальної оборони. Після вручення прапорів за традицією перед гостями і глядачами параду урочистим маршем пройшли 19 піших парадних коробок, в числі яких військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗС РК, Служби державної охорони, Національної гвардії МВС РК, а також територіальних військ.

У другій частині параду були показані реальні тактичні дії розвідувально-бойових підрозділів з бойовим застосуванням сучасного озброєння і військової техніки. На завершення Бойового параду пілотажна група «Жетису Барис» виконала фігури вищого пілотажу. Відзначимо, що відбувся парад став наочною демонстрацією боєздатності армії Казахстану.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%