Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казкоммерц-Life розподілить своїм клієнтам близько 198 млн тенге, Казахстан

Четвер, 10 травня 2018 13:43

Страхові дивіденди отримають 18 тисяч 700 осіб.

У квітні 2018 року рада директорів АТ «Казкоммерц-Life» за результатами успішної інвестиційної діяльності компанії в 2017 році прийняв рішення про розподіл прибутку між страхувальниками за договорами накопичувального страхування життя за участю в прибутку і затвердив розмір ставки дивіденду, пише kapital.kz.

«За підсумками 2017 року наша компанія планує розподілити своїм клієнтам близько 198 мільйонів тенге. Ми розраховуємо розподілити страхові дивіденди трохи більш як 18 700 клієнтам. Таким чином, власники чинних страхових полісів по накопичувальному страхуванню життя за участю в прибутку, включаючи гарантовану ставку прибутковості за своїми договорами страхування, отримають до 8,9% прибутковості за результатами 2017 року. Ми звертаємо увагу на той факт, що компанія вже третій рік поспіль розподіляє страхові дивіденди своїм клієнтам для придбання додаткового страхового захисту на величину бонусної страхової суми », - прокоментував це рішення заступник голови правління В. Любимов.

Таким чином, в результаті розподілу 198 мільйонів тенге прибутку у вигляді страхових дивідендів загальна страхова сума за договорами накопичувального страхування життя за участю в прибутку збільшиться на 266 мільйонів тенге.

АТ «Казкоммерц-Life» засноване в 2006 році. Ліцензія на право здійснення страхової діяльності страхової (перестрахувальної) діяльності в галузі «Страхування життя» видана в 2006 році і переоформлена Національним Банком РК за № 2.2.42 від 01.07.2017. Кількість філій компанії по Казахстану - 16, агентських пунктів - 9. Єдиним акціонером компанії є один з найбільших банків Казахстану - АТ «Казкоммерцбанк».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%