Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Ульяновську створять спільне виробництво УАЗ і Isuzu, Росія

Четвер, 17 травня 2018 15:47

Спільне підприємство Sollers і Isuzu по випуску середньотоннажних вантажівок під брендами УАЗ і Isuzu і буде створено на базі Ульяновського індустріального парку УАЗ; відповідний спецінвестконтракт між Мінпромторгу РФ і ТОВ "Ісузу Соллерс" схвалений міжвідомчою комісією, повідомляє прес-служба уряду Ульяновської області, пише РИА Новости.

"Загальний обсяг інвестицій в проект перевищить шість мільярдів рублів. Значна їх частка спрямовується на НДДКР і розвиток нових технологій. При реалізації проекту планується забезпечити рівень локалізації понад 80%, включаючи двигун, коробку передач, рами, системи електронного управління двигуном, системи ADAS і інші компоненти. Крім локалізації самих вузлів і агрегатів, в рамках проекту будуть використовуватися російське лиття та матеріали ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив губернатор Ульяновської області Сергій Морозов, автомобільна промисловість є пріоритетною галуззю для регіону. "У 2012 році в області почалася збірка комерційної техніки" Ісузу ". Сьогодні підприємство випускає повну лінійку вантажних автомобілів масою від трьох до 33 тонн, модельний ряд налічує майже 50 модифікацій. Також в регіоні стартувало виробництво автобусів СІМАЗ на шасі" Ісузу ". Наступний крок - спільне виробництво автомобілів брендів УАЗ і ISUZU, яке дозволить зміцнити наші позиції на російському і закордонних ринках ", - цитує прес-служба слова Морозова.

У прес-службі нагадали, що з 2016 року спецінвестконтракти стали ключовим інструментом стимулювання інвестицій у виробництво.

"Поява цього механізму виявилося дуже своєчасним. Цінність спецінвестконтрактов в тому, що ефект від їх реалізації охоплює всі ключові напрямки нашої промислової політики - від стимулювання локалізації, технологічної модернізації та розвитку експорту до імпортозаміщення, трансферу технологій та створення нових перспективних галузей. Це головні та цілком вимірні критерії, які при розгляді заяв на укладення спецінвестконтрактов беруться в розрахунок в першу чергу. Завдяки цьому виключається суб'єктів ная складова при оцінці проектів ", - наводить прес-служба слова заступника голови Мінпромторгу Росії Василя Осьмакова.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%