Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Понад 100 автовласників з початку року отримали виплати по автокасці в розмірі понад 1 млн тенге в Казахстані

Вівторок, 22 травня 2018 11:55

Починаючи з 2018 року АТ «СК« Євразія »вже виплатило майже 300 млн тенге зі страхування автомобільного транспорту (автокаско). Понад 100 автовласників отримали виплати понад 1 млн тенге.

За січень-квітень компанією здійснені великі страхові виплати по 312 авто, які мали поліс автокаско. Ці автомобілі були застраховані від ризиків викрадення, шкоди, заподіяної в результаті дорожньо-транспортної пригоди, пожежі, злочинних дій третіх осіб та інших ризиків, пише kapital.kz.

Два автовласники, які отримали в квітні 6,7 млн ​​тенге і 5,6 млн тенге, були застраховані за програмою автокаско «Все включено», тобто страхування від усіх ризиків: викрадення, збиток в результаті ДТП, пожежа, стихійні лиха, протиправні дії третіх осіб та ін. Після подання всіх необхідних документів та проведення перевірки події, що відбулися з машинами, були визнані страховим випадком. Крім традиційних перерахованих вище ризиків, «Євразія» за даною програмою відшкодовує збитки, завдані внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових подій.

«Це дуже зручно для клієнта, оскільки неможливо передбачити, що може статися з автомобілем на дорозі або навіть на стоянці, що охороняється. Тому поліс автокаско - найбільш ефективний інструмент захисту від потенційних ризиків. Даний приклад з двома автовласниками наочно демонструє переваги страхування автокаско. Вартість ремонту автомобілів постійно зростає, а поліс автокаско дозволить отримати страхове відшкодування незалежно від того, що сталося з транспортним засобом », - зазначив виконавчий директор« Євразії »Шакір імінну.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%