Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Головний редактор російської версії Forbes звільнений

Понеділок, 11 червня 2018 14:51

Як пише INTERFAX.RU, Микола Усков повідомив про своє звільнення з посади головного редактора російської версії журналу Forbes.

"Друзі, сьогодні Олександр Федотов (власник холдингу ACMG - ІФ) звільнив мене з журналу Forbes. За участь в передачі" Особлива думка "на" Ехо Москви "!" - написав він на своїй сторінці в фейсбуці.

Усков заявив, що Федотов запропонував йому "розлучитися за угодою сторін" з виплатою грошової компенсації. За словами колишнього головного редактора російського Forbes, від грошей він відмовився.

У своєму повідомленні Усков звинуватив Федотова у втручанні в редакційну політику, затримок із виплатою гонорарів співробітникам. Крім того, він пообіцяв подати на власника ACMG в суд.

"Ніхто не знає, як повернеться справа справи в майбутньому, але я закликаю своїх колег в Forbes проявити стійкість і мужність, а журналістів інших видань - солідарність c командою Forbes", - уклав Усков.

Позиція холдингу ACMG

У видавничому домі ACMG підтвердили звільнення Ускова з 9 червня. "Дане рішення обумовлене незадоволеністю якістю роботи Миколи Ускова на посаді головного редактора, систематичними порушеннями трудової дисципліни, пункту трудового договору" про не конкуренція ", - пояснив рішення директор зі зв'язків з громадськістю ACMG, слова якого наводяться в повідомленні.

Замість Ускова виконувати обов'язки головного редактора буде Микола Мазурін. "Микола стояв біля витоків російського Forbes, добре знайомий бізнесу і є експертом в області ділової журналістики. Також варто відзначити, що він редактор основних рейтингів Forbes, включаючи" 200 найбагатших бізнесменів Росії "," 200 приватних компаній "і" 50 російських знаменитостей "- Мазурін відповідатиме за роботу редакції журналу Forbes, сайту Forbes.ru і продовжить розвивати комунікації із середнім і великим бізнесом ", - пояснюється в повідомленні.

Раніше в суботу про звільнення Ускова і призначення Мазурина виконувачем обов'язки головного редактора повідомляв РБК.

Усков був призначений головним редактором російської версії Forbes в січні 2016 року. До цього з 2003 по 2012 роки він працював головним редактором російської версії журналу GQ, після чого обіймав посаду головного редактора "Сноба".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%