Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Через транспортний колапс з України стане менше рейсів до Туреччини

Середа, 11 липня 2018 21:42

Туроператор Join UP починаючи з 11 липня 2018 року скорочує польотні програми в Анталію (Туреччина). Про це повідомляє пресс-служба туроператора, пише ukranews.com

Як наголошується, скорочення польотної програми за вказаним напрямом має на меті стабілізувати ситуацію на туристичному ринку.

"У відповідь на ситуацію з частими затримками і переносами рейсів авіакомпаній на замовлення туроператора Join UP! Компанія прийняла рішення скоротити польотну програму до Туреччини", - йдеться в повідомленні.

Так, в період з 11 до 26 липня на 13 рейсів на тиждень скоротиться польотна програма в Туреччину. Зокрема, планується скоротити прямі перельоти до Туреччини з Києва, Вінниці, Рівного, Кривого Рогу, Херсона, Одеси і Харкова.

"Туристи, які вилітали з Києва, вилетять іншими рейсами на курорти туроператора, в ті ж дати з того ж міста. Туристам з Харкова і Одеси запропонують найближчі доступні рейси в цих містах або рейси з інших міст", - йдеться в повідомленні.

Під скорочення потрапили рейси 1010 туристів з Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону.

"Польотна програма в Туреччину буде припинена з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону. Зміни торкнуться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця - 249 людини, Кривий Ріг - 282 людини, Рівне - 115 осіб, Херсон - 364 людини ). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів ", - повідомляє прес-служба туроператора.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%